{Nature, Nurture, Driver} = WayCenter

Een spiegelmoment in het kader van selectie, ontwikkeling of (her)oriëntering

Als WayFinders doen we niet mee aan de tweestrijd tussen natuurlijke aanleg en omgeving en de vraag welke van de twee de eigenschappen van een individu het meest beïnvloeden. 

  • In de zoektocht naar talent en potentieel pleiten we voor het samenleggen van zoveel mogelijk puzzelstukken die inzicht bieden in onze menselijke eigenheid en complexiteit. 
  • We stappen bewust weg van de klassieke assessment- en development centers en zetten graag een nieuwe variant neer onder de naam WayCenter. 


Onze insteek

{Nature} = Persoonlijkheid + Cognitief Talent Profiel

{Nurture} = Gedrag + Omgeving + Cultuur & Waarden

{Driver} =  Persoonlijke Drijfveren + Interesses


Selectie

We bieden een onafhankelijk aanwervingsadvies in het kader van een bepaalde functie of rol. We brengen talenten en ontwikkelingspunten van kandidaten in kaart en linken deze aan de cognitieve vaardigheden door middel van het breinprofiel. Naast onze observaties van de gedragscompetenties krijgt u ook informatie over persoonlijkheid, motivatie en fit met de organisatiewaarden. Het selectieverslag bestaat uit twee luiken: enerzijds een duidelijk aanwervingsadvies naar de organisatie, anderzijds focussen we ook steeds op het individu en bieden we ontwikkelingsadvies en -tips om de kandidaat te ondersteunen in diens persoonlijke groei. 


Ontwikkeling

We brengen talenten en ontwikkelingspunten van de deelnemer in kaart en gaan verder in op het groeipotentieel. Het breinprofiel is een relevante indicator wat betreft functietype of rol. We verdiepen ons in de drijfveren en motieven van de deelnemer en waar deze energie van krijgt. Het ontwikkelingsverslag biedt duidelijke ontwikkelingstips aan de deelnemer om competenties en talenten verder te ontwikkelen, alsook loopbaanadvies. Verder geven we ook advies aan de organisatie over welke ondersteuning en context de deelnemer nodig heeft om optimaal te functioneren.


Onze troeven

  • De combinatie van nature, nurture en driver in een bevattelijk geheel
  • We maken geen onderscheid tussen assessment- en development centers, we geloven in de ontwikkeling van ieder individu en zetten onze spiegel- en ontwikkelingstechniek in voor iedere deelnemer
  • Technologie laat ons toe om snel, efficiënt en spelenderwijs te werk te gaan, onze wetenschappelijke onderbouwing zorgt voor de accuraatheid van onze bevindingen
  • Tijd-en plaatsonafhankelijk spiegelen maakt het voor de deelnemer aangenaam om van start te gaan, geen ellenlange verplaatsingen en files maar comfort en rust met een betere focus als gevolg


Bied je jouw medewerkers of sollicitanten graag een WayCenter aan? Contacteer Kaatje op 0494 84 92 44 of laat een berichtje achter hier!