Talentgesprek

Yes, jij hebt talent!

Waar vroeger de termen efficiëntie en effectiviteit troef waren, wordt vandaag meer en meer klemtoon gelegd op talentontwikkeling. Toch wordt er nog steeds veel gefocust op zogenoemde ‘zwaktes’ en ontwikkelingspunten. Wij zijn echte believers van talentmanagement en we dragen de talentfilosofie hoog in het vaandel. Zet mensen in op hun talent – neutraliseer daarbij eventueel bepaalde valkuilen indien nodig – en je zal zien dat ze nooit eerder zo gemotiveerd én productief waren. Beloofd!

Maar weet jij wat jouw talenten zijn? 

Maak kennis met een online vragenlijst van 35 schermen, waaruit een persoonlijk profiel naar voren komt. Het TaPas (Talenten & Passies) profiel identificeert jouw talenten, de valkuilen die (misschien) de toegang naar jouw talenten versperren en het geeft je inzichten in concrete manieren om dagelijks jouw talenten werkelijk in te kunnen zetten op de werkvloer.

“Met inzicht in je talenten en energiebronnen zal je in de toekomst de juiste keuzes maken en jezelf inzetten op waar je goed in bent.”

  • Ben jij toe aan een next step in je carrière?
  • Heb je nood aan heroriëntering binnen of buiten je organisatie?
  • Is ondernemen iets voor jou?
  • Ervaar je systematisch energieverlies?

Dan is een talentgesprek een must voor jou om inzicht te krijgen in je talenten en passies, alsook waar vandaag de dag je energieverlies zit. Deze tool geeft zo waanzinnig veel inzichten waar je meteen mee aan de slag kan! Vanuit je talenten en inner drive zal je de dingen altijd sneller én beter doen, met als gevolg meer energie en rust. 

 

Wat krijg je?

  • Een uitnodiging naar de TaPas for Professionals (Talenten & Passies) tool
  • Een schriftelijk rapport met je talenten, valkuilen en drijfveren
  • Een (online) talentgesprek van 90 minuten met een WayFinders coach.
 
Plan hieronder meteen een gesprek in of neem contact met ons op om dit verder te bespreken.

Boek hier jouw afspraak!

PRIK SNEL EN EENVOUDIG EEN AFSPRAAK IN ONZE AGENDA