WayFinders breidt uit!

Talent Developer

Ben jij gepassioneerd door talentontwikkeling en het begeleiden van individuen en teams? Zie jij jezelf als consultant in een startup omgeving werken, met veel vrijheid én met veel goesting om je schouders hieronder te zetten en van WayFinders een begrip in de markt te maken? 

Wij zoeken een dynamische trainer die met ons de WayFinders-kar wil trekken! 

Wat ga je doen?

De focus van jouw rol ligt in eerste instantie op het faciliteren van workshops en trainingen. Daarna breiden we jouw rol graag uit op basis van je talenten en drijfveren. Onderstaande luiken zullen zeker en vast aan bod komen, we geven deze samen verder vorm: 

 1. HR Consultancy je ondersteunt klanten in hun HR noden, meer specifiek binnen Competentie- en Talentmanagement. Het gaat over zowel korte als langlopende opdrachten, wat voor variatie zorgt. Inhoudelijk gaat het over training en workshops faciliteren, Assessment & Development centers afnemen, medewerkers in organisatie coachen in individuele- en teamtrajecten, implementeren van talent management, … 
 2. Business Development: Je zoekt naar nieuwe opportuniteiten voor WayFinders en jezelf. Je gaat proactief met potentiële klanten in dialoog over hun noden en behoeften en werkt voorstellen uit. Nog geen ervaring is sales? Geen probleem, we begeleiden je hierin. Van jou verwachten we enkel het initiatief om hierin te groeien op je eigen ritme. 
 3. Project Management: Je bent verantwoordelijk voor een portefeuille van klanten en projecten en leidt alles in goede banen. Je ben het eerste aanspreekpunt voor jouw klanten en prospecten. 

Wie zoeken we?

In de eerste plaats een enthousiaste WayFinder die durft te springen, niet bang is om mee te bouwen aan een startup verhaal en kan terugblikken op een ervaring van 2 tot 5 jaar. Ervaring in onderstaande domeinen is een troef: 

 • Coaching 
 • Assessment & Development centers 
 • Training & workshops

Daarnaast zijn we vooral op zoek naar een sterke dosis leergierigheid en nieuwsgierigheid om zichzelf verder te blijven ontwikkelen. We zoeken iemand die goed functioneert zonder al te veel kaders, structuur en richtlijnen en die in staat is om zelf proactief te handelen en initiatief te nemen

Als WayFinder ben je klantgericht en streef je ernaar partner te zijn in plaats van leverancier. Je denkt samen met de klant na over de mogelijke pistes waarbij je een traject op maat uitwerkt. Het boeit je om mee te zijn met de laatste trends/evoluties op de HR-markt, te lezen, netwerken en opportuniteiten te spotten die belangrijk kunnen zijn voor WayFinders. 

Kortom, we zoeken iemand die volgende zaken in zichzelf herkent: 

 • Flexibiliteit – bereidheid om bij te sturen of te schakelen waar nodig. 
 • Klantgerichtheid – je streeft steeds naar de optimale oplossing voor de klant. 
 • Prestatiemotivatie – je gaat voor niet minder dan topkwaliteit. 
 • Zelfontplooiing – je bent gemotiveerd om jezelf steeds te blijven ontwikkelen en uit te dagen. 
 • Initiatief – je ziet kansen en grijpt ze. 

Wat mag je verwachten?

 • Een start-up omgeving met veel vrijheid en flexibiliteit – je kan zelf meedenken over je eigen rol en het verder uitbouwen van WayFinders. 
 • Een innovatieve en energieke werkomgeving- we kijken op een vernieuwende manier naar HR en gebruiken tools die anders werken mogelijk maken. 
 • De voordelen van een start up gecombineerd met de voordelen van een groot Cronos netwerk (veiligheid, zekerheid,…).
 • Continue leermogelijkheden – we dragen voortdurend leren hoog in het vaandel, en bieden jou dan ook voldoende kansen om jezelf verder te blijven ontwikkelen. 

Voel jij je hiertoe aangetrokken, dan bij jij misschien onze toekomstige Fellow WayFinder? 

Neem daarom contact met team@wayfinders.be.