Een netwerk van HR experten, Neurowetenschappers en Tech specialisten

Een unieke samenwerking met een gedeelde passie

The proof of the Pudding is in the Eating
Leer ons kennen

WayFinders bestaat uit een gevarieerd netwerk van HR experten, neurowetenschappers en Tech specialisten. We bundelen onze kennis en onze passie wat boeiende trajecten, gesprekken (én discussies) oplevert - steeds met bijzondere resultaten. 

Onze gedeelde visie: de mens en zijn ontwikkeling centraal stellen met wetenschap en technologie als hefboom.

Typisch voor WayFinders

Kwalitatief

We doen ons werk graag, maar ook goed.  We werken liever wat langer door dan half werk op te leveren. Ga met ons in dialoog zodat we opleveren wat jouw organisatie verwacht. 

Objectief

Ons advies zal steeds kritisch zijn en staat los van specifieke providers.
Voor ons telt wat jouw organisatie nodig heeft, niet wat het ons kan opbrengen. 

Constructief

We leggen geen proces of aanpak op, maar zoeken samen naar opties en opportuniteiten. We denken mee na, werken graag samen en zeggen duidelijk waar het op staat. 

Speels

We doen ons niet anders voor dan wie we zijn. Dat ritme waar we het over hebben, dat dragen we zelf ook uit. Authenticiteit en 'doe maar gewoon' staan voorop.

Leergierig

Soms ligt een oplossing binnen klassieke trajecten en modellen, soms vinden we ze elders. We denken graag ruim en zoeken hoe het ook anders kan. Als eeuwige studenten zijn we nieuwsgierig en leergierig. 

Open

Typisch WayFinders? Zie jij het anders dan wat we hier beschrijven? Of dénk jij nog aan iets anders? Laat het ons gerust weten. Wij luisteren graag en staan open voor feedback. 

Onze drijvende krachten

Kaat Verlinden

Founder

Kaat heeft een sterke basis opleiding binnen communicatie achter de rug, aanvullend met internationale vormingen in Global Affairs, International Business en Psychologie. Zowel in haar opleidingen als in haar professionele context zoekt ze naar linken tussen menselijk gedrag, de bredere maatschappelijke context en technologische innovaties als hefboom. Kaat is gepassioneerd door de mens, door persoonlijke drijfveren en game changers. Ze gelooft dat de zaken anders kunnen - soms ook beter. Ze verspreidt filantropisch gedachtegoed en werkt actief mee aan het bewerkstelligen van een menselijke maatschappij. 


Shana Cabus

R&D Responsible

Shana behaalde een Master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de KU Leuven, een logische keuze gezien haar intrinsieke interesse in de mens en diens gedrag in organisaties. Gedurende de eerste jaren van haar loopbaan vulde ze deze kennis aan met een brede expertise in Competentie- en Talentmanagement. Shana gelooft in levenslang leren en wil deze visie als WayFinder uitdragen naar mens en organisatie. Vanuit haar leergierigheid blijft ze als R&D Responsible de HR-trends onderzoeken en nieuwe zaken ontwikkelen.

Kan je je vinden in wat je hier leest? Zin om samen te werken?
Of heb je een idee dat je wil delen en uitwerken? Zoek je een platform met de vrijheid om dat te doen? 

Als onderdeel van Cronos NV staan we open voor nieuwe, creatieve hersenspinsels en het brein dat ermee gepaard gaat. 

Contacteer ons gerust!

Voel je een zekere drempel om ons te contacteren? Negeren die handel! Wie weet wat we samen kunnen bouwen!